Flyere si pliante de cea mai buna calitate! Masini de tipar din 2013. Investitie de peste 3 milioane €.
Transport GRATUIT in ROMANIA. CONVINGE-TE ACUM!

Tel: 0722 306 463

Distributie flyere


5.000 buc 10.000 buc 20.000 buc 30.000 buc 50.000 buc 100.000 buc
500 Lei 900 Lei 1600 Lei la cerere
la cerere la cerere

 

* Preturi distributie flyere/pliante fara TVA
 

Distributie de flyere targetata

Avand o experienta de peste zece ani in domeniul tipografic (tipar digital si offset), piata ne-a aratat ca trebuie sa oferim servicii complete. Mai exact, sa adaugam acel ceva fara de care pliantele si flyerele dumneavoastra nu vor ajunge la publicul targetat: distributia. In consecinta, pentru aceia dintre dumneavoastra care au intampinat probleme pana acum in acest sens, oferim in prezent si serviciul de distributie pliante/flyere.

Distributia de flyere si pliante pe care o oferim este de mai multe feluri: distributie stradala (metrou, intersectii) si distributie la cutiile postale. Distributiile sunt valabile doar in Bucuresti si Ilfov.

La cererea clientilor, putem executa si distributii atipice de flyere si pliante. Pentru acestea va rugam sa ne contactati.
 
Pentru distributia la cutiile postale aveti preturile mentionate in tabelul de mai sus. Aceste preturi sunt valabile si pentru distributia stradala, dar in anumite conditii.
Cititi NOTA de mai jos.

Nota: In cazul unei distributii stradale, preturile de mai sus sunt valabile pentru locatii cu un trafic de minim 750 flyere/pliante pe ora. In cazul in care traficul este mai mic se percepe un tarif/ora/promoter, acesta fiind de 60 lei/ora.
Exemplu: daca aveti o distributie stradala de 10.000 flyere/pliante care doriti sa fie distribuite la statiile de metrou sau locatii cu trafic intens sunt valabile preturile din tabelul de mai sus. Daca insa doriti ca aceasta distributie sa fie facuta in locatii cu trafic redus (licee, universitati, parcuri, intersectii, etc) veti plati pretul de 60 lei/ora/promoter/locatie.
De asemenea, daca aveti o distributie de flyere la cutiile postale preturile din tabelul de mai sus sunt valabile pentru maxim 2 zone. Daca aveti spre exemplu 10.000 de flyere de distribuit la cutiile postale dar doriti cate 2500 buc in 4 zone diferite ale orasului va rugam sa ne conactati pentru oferta deoarece preturile din tabelul de mai sus nu mai sunt valabile in acest caz.

 

 

Facebook       Trimite email