Flyere si pliante de cea mai buna calitate! Masini de tipar din 2013. Investitie de peste 3 milioane €.
Transport GRATUIT in ROMANIA. CONVINGE-TE ACUM!

Tel: 0722 306 463

Info E-Flyere

Trebuie sa stiti ca toate flyerele (fluturasii publicitari), pliantele si mapele oferite de site-ul nostru sunt tiparite offset (nu digital). Flyerele si pliantele sunt tiparite pe hartie de 130 gr lucioasa, iar mapele pe carton de 350 gr lucios. Totul se tipareste pe masini Heidelberg de ultima generatie, iar acest lucru va garanteaza o calitate incontestabila!

La cerere va putem oferi, contra unui cost suplimentar de 150 Lei+TVA, si serviciul de design pentru pliante, flyere si mape. Acest tarif se refera strict la realizarea conceptului grafic si nu contine fisierul vectorial! Daca se doreste si achizitionarea fisierului vectorial editabil, aceasta se face separat si costa 400 lei+TVA.

Termenul de livrare al flyerelor, pliantelor si mapelor este intre 3-5 zile lucratoare. Cartile de vizita se pot ridica de la sediul nostru in 24 de ore de la comanda ferma.

Comanda minima pe site este de 100 lei.
Transportul in Bucuresti este GRATUIT pentru flyere, pliante, mape si rollup-uri.

INFO: De retinut faptul ca diferenta esentiala intre flyere si pliante, este aceea ca pliantele se pliaza de la un format mai mare catre unul mai mic, de aici si denumirea lor de pliante.

 

Facebook       Trimite email