Flyere si pliante de cea mai buna calitate! Masini de tipar din 2013. Investitie de peste 3 milioane €.
Transport GRATUIT in ROMANIA. CONVINGE-TE ACUM!

Tel: 0722 306 463

Carti de vizita


Tipar digital 100 buc 200 buc 300 buc 400 buc 500 buc
fata 35 Lei
70 Lei
105 Lei
140 Lei
175 Lei
fata/verso 45 Lei
90 Lei
135 Lei
180 Lei
225 Lei

 

* Preturi carti de vizita fara TVA.


Carti de vizita pentru inceputul unui parteneriat de succes!

Garantia succesului in parteneriatele de afaceri se bazeaza si pe carti de vizita atractive, deoarece, stim cu totii, prima impresie conteaza! Acestea pot fi percepute drept “oglinda” oricarei companii care isi propune o cifra de afaceri mare si, de ce nu, a oricarei firme mici si mijlocii care stie ce inseamna respectul omului cu care te intalnesti si cu care desfasori relatii profesionale. 
Ele sunt primul pas in cunoasterea reciproca, contribuind la succesul promovarii imaginii dumneavoastra in fata potentialilor clienti. Este necesar ca, intotdeauna, cartile de vizita sa va reprezinte cat mai bine. De aceea, va putem oferi si servicii de grafica pentru acestea – moderne si de impact, cu design sugestiv, cartile de vizita create de noi va vor ajuta sa lasati o impresie pozitiva si de durata. Imbinam culorile intr-un mod armonios, la fel ca si in cazul pliantelor publicitare sau al flyere-lor, deoarece ne dorim ca informatiile sa “sara” in ochi cat mai rapid cu putinta.

Tiparire profesionala si livrare in cel mai scurt timp
Va punem la dispozitie un sistem modern de tiparire si furnizare a cartilor de vizita. Acestea sunt imprimate digital, fata sau fata – verso, pe carton de 350 grame, mat sau lucios, in functie de solicitarile si preferintele dvs, iar executia se realizeaza cu maxima rapiditate (productia se face in cel mult 24 de ore de la inregistrarea ferma a comenzii, si se pot ridica de la sediul nostru, sau va pot fi trimise prin intermediul unei firme de curierat).

 

Facebook       Trimite email