Flyere si pliante de cea mai buna calitate! Masini de tipar din 2013. Investitie de peste 3 milioane €.
Transport GRATUIT in ROMANIA. CONVINGE-TE ACUM!

Tel: 0722 306 463

Roll-up


Model Roll-up 1 buc 2 buc 3 buc 5 buc 10 buc
85x200 cm 225 Lei
450 Lei
650 Lei
1100 Lei
1900 Lei
100x200 cm 250 Lei
500 Lei
750 Lei
1250 Lei
2200 Lei
120x200 cm 350 Lei
650 Lei
950 Lei
1550 Lei
2750 Lei
150x200 cm 425 Lei
800 Lei
1150 Lei
1850 Lei
3400 Lei

 

* Preturi rollup fara TVA.


Roll-up-urile – o noutate pentru imaginea firmei tale

Promoveaza-ti acum afacerea cu ajutorul unor roll-up-uri personalizate!
Din punctul nostru de vedere, un roll-up este un tip original de banner, parte a unui sistem expozitional portabil, usor de transportat si de utilizat, deoarece montarea si demontarea sa nu dureaza mai mult de cateva secunde.
Acestea poate fi o solutie ingenioasa, rapida si confortabila, de expunere a unor prezentari vizuale. Utilizarea sa este mai mult decat necesara cu prilejul unor campanii de promovare, sampling, in cadrul unor conferinte, standuri expozitionale, ca si in cazul multor altor medii in care o prezentare profesionala face diferenta si creeaza un avantaj major in atragerea clientilor. 

Ofera o imagine reala a produselor/ serviciilor sau promotiilor oferite
In cadrul unor campanii de promovare, roll-up-urile dovedesc o eficienta sporita, deoarece reusesc sa capteze privirile publicului intr-un timp foarte scurt, datorita armoniei culorilor si graficii speciale. Alaturi de text, ele contin imagini sugestive, care, nu numai ca ofera o credibilitate sporita, dar au si o putere de convingere mult mai mare. 
De asemenea, cu prilejul conferintelor, roll-up-urile atrag participantii, sustin prezentarile verbale si contribuie la o mai buna intelegere a expunerii. In plus, sunt o solutie rapida si perfecta pentru asimilarea informatiilor intr-un timp scurt.
In cazul participarii la targuri de specialitate ele isi dovedesc utilitatea prin faptul ca persoanele care viziteaza standurile unei firme vor retine mult mai usor, pe cale vizuala, ofertele, promotiile si produsele/ serviciile pe care aceasta le ofera. 

Sisteme profesionale de ultima generatie
Cand vorbim de acest tip de banner, este bine sa stiti ca sistemele furnizate de catre compania noastra sunt realizate la cele mai inalte standarde, cu materiale premium, care le confera un avantaj sporit comparativ cu produsele similare ale altor firme de profil. 
Cu titlu infomativ pentru toti cititorii, dorim sa precizam ca toate roll-up-urile fac parte din gama de produse Vision, care se detaseaza de majoritatea celor existente, in acest moment pe piata. 
Deoarece ne gandim sa ne indeplinim indatoririle cu maxima seriozitate, va oferim un sistem performant, alcatuit, pe langa roll-up-ul in sine, din print, tija telescopica de prindere si husa pentru transport.

Ce aveti de facut?
Este foarte simplu. In momentul in care ati luat decizia de a apela la serviciilor noastre, nu trebuie decat sa ne dati comanda ferma si, in maxim 48 de ore, produsele finale vor fi livrate la destinatie.
Pentru preturi roll-up, vedeti tabelul de mai jos, acestea variind in functie de amploarea comenzii si de modelul banner-ului ales.

In Bucuresti livrarea este gratuita.

 

Facebook       Trimite email