Flyere si pliante de cea mai buna calitate! Masini de tipar din 2013. Investitie de peste 3 milioane €.
Transport GRATUIT in ROMANIA. CONVINGE-TE ACUM!

Tel: 0722 306 463

Despre noi

Sunteti in incurcatura si nu stiti pe cine sa alegeti sau la cine sa apelati pentru realizarea unor pliante sau flyere? Noi va simplificam alegerea: daca doriti doar "niste" flyere, luand astfel in calcul ideea unei lucrari mediocre, atunci va recomandam concurenta. Daca vreti insa pe cineva dedicat, care sa va ajute sa luati decizia cea mai potrivita pentru dumneavoastra, atunci credem ca ar fi o idee buna sa ne contactati. 

Noi ne ghidam dupa 3 lucruri, care credem ca stau la baza unui proiect de succes: 

1. Calitatea. Pentru noi, serviciile chiar fac diferenta! Acesta este principiul dupa care ne ghidam si care in final ne diferentiaza. Consideram nevoia dumneavoastra prioritara, astfel incat vom depune tot efortul necesar pentru a va oferi o varianta optima, conforma cu solicitarile pe care le aveti. 

2. Colaborarea. Este nevoie sa lucram impreuna, sa facem un efort minim pentru o lucrare de succes, evitand astfel posibilele neplaceri ulterioare. Printre cei care cititi aceste randuri, cu siguranta sunteti multi carora nu v-au iesit culorile dorite sau grafica finala, iar aceasta din simpla lipsa de interes si de informare din partea furnizorului ales. De aceea noi dorim sa comunicam pe tot parcursul procesului cu dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat majoritatea clientilor nu sunt de specialitate. Credem cu tarie in faptul ca afacerile de succes se realizeaza personal si nu doar prin mijloace alternative (telefon, messenger, e-mail, etc). 

3. Satisfacerea clientului. In orice business toata lumea trebuie sa castige: clientul trebuie sa primeasca ceea ce vrea (pentru asta plateste si, evident, are anumite asteptari), iar marele nostru castig va fi inca un client satisfacut si o lucrare perfecta. Pentru noi, aceasta este cea mai valoroasa carte de vizita si cea mai buna reclama. 

In esenta lucrurile sunt foarte simple: dumneavoastra trebuie doar sa stiti ceea ce vreti si bugetul de care dispuneti, de restul ne ocupam noi. Doar colaborand va vom oferi exact ceea ce va doriti. 

In opinia noastra, aceasta consideram ca este "reteta succesului". Daca v-am starnit interesul, speram ca detaliile le vom discuta in curand, daca nu, va multumim ca v-ati oprit cateva minute pentru a va impartasi gandurile noastre.

Facebook       Trimite email