Flyere si pliante de cea mai buna calitate! Masini de tipar din 2013. Investitie de peste 3 milioane €.
Transport GRATUIT in ROMANIA. CONVINGE-TE ACUM!

Tel: 0722 306 463

Mape de prezentare


Tipar offset 100 buc 250 buc 500 buc
policromie
(interior alb)
800 Lei
1050 Lei
1450 Lei

 

* Preturi mape fara TVA.


Mapele - un mod elegant de a prezenta materialele de promovare ale firmei

Alaturi de celelalte instrumente prezentate in site-ul nostru, mapele sunt de asemenea imaginea fidela a companiei pe care o reprezentati. Prin intermediul lor se transmite credibilitate si profesionalism partenerului dumneavoastra de afaceri, dar si catre potentialii clienti pe care ii aveti. Acestea au fost special concepute pentru a oferi, intr-un mod elegant, diverse materiale publicitare sau oferte. In interiorul lor pot fi adaugate flyere, pliante, carti de vizita, cataloage cu produse sau, daca este cazul, o mica descriere a proiectului sau a companiei.

Cand va sunt necesare mapele?
Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu. Atunci cand iei, pentru prima data, legatura cu un posibil partener de afaceri sau cu un eventual client. Deoarece ei nu va cunosc inca, prezentarea portofoliului pe care il detineti va spori increderea acestora in dumneavoastra, va certifica performantele si profesionalismul si sunt un bun prilej de a va oferi datele de contact necesare stabilirii unei viitoare colaborari.

Mapele pot fi folosite si atunci cand participati la conferinte nationale si internationale, la diferite targuri care se organizeaza de catre patronatele sau organizatiile din domeniul in care activati. 
In acest fel, materialele pe care le puneti in interiorul acestora va ajuta atat la o prezentare mai eficienta, daca sunteti invitat sa sustineti un discurs, cat si la prezentarea unor oferte clientilor, cu prilejul unor targuri. 

Achizite eficienta, investitie sigura.
In momentul in care aveti in plan achizitionarea unui set de mape, este bine de stiut ca ele reprezinta o investitie sigura, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, deoarece sunt o modalitate eficienta de a stabili o legatura solida si de durata cu partenerul dumneavoastra de afaceri. 
Daca mai este necesar un argument in plus in vederea alegerii produselor pe care vi le oferim, compania noastra va ofera cele mai interesante si originale design-uri de promovare, care sa contina, intr-un mod cat mai atractiv, elementele de identitate vizuala ale firmei dumneavoastra: logo, slogan, sigla, culori specifice si multe altele. 
Mapele sunt tiparite offset pe carton lucios de 350 grame. Au interior netiparit, un dublu big pe mijloc si un buzunar aplicat cu fante, unde se pot atasat, in cel mai facil mod, cartile de vizita.

Termenul de livrare al mapelor variaza intre 3 si 5 zile, iar preturile se regasesc in tabelul de mai sus.

 

Facebook       Trimite email