INFO FLYERE | 0722.306.463

Preturi flyere


Dati click pe unul dintre modelele de flyere de mai jos pentru a vedea cantitatile si preturile aferente.

 

Flyere DL - 210x100 mm

preturi flyere dl 210x100

Flyere A5 - 210x148 mm

preturi flyere a5 210x148

Flyere A6 - 148x105 mm

preturi flyere a6 148x105

Flyere A7 - 105x75 mm

preturi flyere a7 105x75

Flyere DL cu stanta

preturi flyere dl cu stanta

Flyere ½ A4 cu stanta

preturi flyere 295x105 cu stanta


Livrare GRATUITA in Bucuresti 


Preturile flyere-lor si serviciile conexe oferite

Datorita proprietatilor si tehnologiei de ultima generatie de care dispunem, gratie atat aplicatiilor IT avansate, care permit crearea unui design artistic ingenios si placut ochiului, dar si a masinilor de tiparit noi, care ofera rapid si eficient produsul finit, preturile finale ale flyere-lor vor fi mereu in avantajul clientului. Acesta va fi uimit cat de putin va plati pentru un numar mare de bucati pe care le poate distribui ulterior atat direct oamenilor, care, in acest mod, vor lua cunostinta in cel mai scurt timp cu ofertele companiei, cat si in cutiile postale ale scarilor de bloc, campus-urilor universitare sau chiar pe stergatoarele de parbriz ale masinilor.

Dumneavoastra alegeti modalitatea care vi se pare cea mai adecvata. Va putem ajuta si noi prin intermediul serviciului de distributie flyere, care cuprinde, pe langa distributia propriu-zisa, si consiliere privind alegerea celui mai potrivit model de flyer si a strategiei optime care sa va asigure reusita campaniei pe care doriti sa o intreprindeti.

Costul total al materialelor promotionale si al serviciilor pe care le oferim depinde, in primul rand, de modelul sau tipul acestora, iar, in al doilea rand, de numarul de bucati pe care le comandati.